Dé Tuinjuwelier van Villa Walrick!

vesreyndersHoi,

Mijn naam is Ves Reynders en heb met mijn ontwerpbureau, ‘De Tuinjuwelier BV.’, het tuinplan voor Villa Walrick mogen ontwerpen. Eén van de vele tuinen die ik vanaf 1979, het jaar waarin ik op 21-jarige leeftijd voor mezelf begonnen ben, voor net zo vele opdrachtgevers heb mogen ontwerpen.

Wellicht omdat ik al op jeugdige leeftijd met mijn vader meeging om tuinen te onderhouden bij de notabelen in ons dorp Helden (het huidige Peel en Maas), ben ik, na een zijsprong gemaakt te hebbben op de opleiding tot teken-handvaardigheidsleraar, toch de middelbare Tuinbouwschool gaan volgen. De appel valt dus niet ver van de boom.

Mijn passie voor tuinen, natuur en milieu heb ik altijd kunnen combineren met mijn werk, 30 jaar lang als ontwerper en hovenier en sinds 10 jaar alleen als ontwerper omdat ik mijn hoveniersbedrijf over heb gedragen aan de huidige eigenaar van Tuindesign &Styling Ves Reynders; Wiel Kok. Dit is ook het bedrijf dat hier bij Villa Walrick de complete aanleg verzorgd onder mijn supervisie.

Omdat de opdrachtgever ook een groot gevoel heeft voor natuur en duurzaamheid, open staat voor uitdagingen en er een ‘click’ is hebben we samen hier een prachtige tuin mogen maken die bij opdrachtgever, huis en omgeving past, en waar naar ik hoop een geweldig thuisgevoel zal zijn.

Groene groet, Ves