Multitalent Johan zet de lijnen uit!

Hoi vrienden van villa Walrick!

Ik ben Johan Rensen, 40 jaar oud en woon in Ven-Zelderheide. Mijn hobby’s zijn biljarten, wandelen en de carnavalsvereniging.

Ik werk bij Megens elektrotechniek als tekenaar/werkvoorbereider.
Na de basis school ben ik naar LTS gegaan voor elektrotechniek en was ik klasgenoot van Tom Wienhofen, de huidige directeur van Megens. Daarna heb ik MBO Technicus gedaan een BBL opleiding met 4 dagen werken en 1 dag school.

Tijdens deze opleiding heb ik als monteur gewerkt bij Megens, daarna heb ik 12 jaar bij Berkvens Elektro in Boxmeer gewerkt. Hierna ben ik weer terug gekomen bij Megens als tekenaar/werkvoorbereider. Totaal zit ik al ca 22 jaar in het vak.

Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd zoals CAD tekenaar, Revit modelleur, domotica en KNX systemen.
Ook ben ik een projecteringsdeskundige op gebied van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Dit houdt in dat ik bevoegd ben om brandmeld- en ontruimingsinstallaties te ontwerpen en ter goedkeuring aan te bieden aan de brandweer.  Ons bedrijf hoeft hier geen extern bureau voor in te schakelen.

Het mooie van werken aan villa Walrick is dat ik advies heb mogen geven, wat gehonoreerd werd door opdrachtgever waardoor de installatie nog comfortabeler en veiliger is geworden.
Het bijwonen van de bouwvergadering in bouwteam verband kijk ik naar uit.  En niet alleen voor de koeken die opdrachtgever Mark iedere keer meebrengt.  Maar om samen met andere disciplines ervoor te zorgen dat we een zo’n goed mogelijk resultaat leveren!

8d2cb90b-22e1-4a6e-b36d-13273b2a53f5 cb463352-15d6-4775-9555-b6d9a13e62a0
Een spannend moment in de bouw was voor mij de trimless spots die in de betonvloer gestort waren. Kon niet beter (hoewel er sommige niet in geloofden).

Groetjes Johan.