Even voorstellen: Wilbert Wevers

Hallo iedereen,

Ik ben Wilbert  Wevers en projectleider bij aannemer Nieuwenhuizen Daandels (N-D) uit Uden.
In deze hoedanigheid begeleid ik de bouw van villa Walrick in Alverna.

Even me zelf voorstellen:

Ik ben 44 jaar, getrouwd en 3 kinderen, 2 meisjes en 1 jongen respectievelijk 21/18/16 jaar oud.
Mijn hobby’s zijn, klussen, motorrijden, met de camper erop uittrekken, lekker eten en zelf koken.

Na de basisschool heb ik de lts en daarna de mts bouwkunde gevolgd. Ik ben begonnen als tekenaar werkvoorbereider bij Verlaat systeembouw en via een 3 tal aannemers mij opgewerkt tot projectleider. Ben ca 1,5 jaar bij N-D als projectleider, waarbij ik alles doe van inkoop, werkvoorbereiding, calculatie tot en met de bouwwerkbegeleiding.

Op deze villa wordt ik bijgestaan door de uitvoerder Jan Smits, die de dagelijkse leiding heeft. Ik zit ca 25 jaar in de bouw en vind  in bouwteam werken altijd zeer prettig. Ook voor villa Walrick  geldt  dit en wat mij bijzonder aanspreekt is het team en de team gedachte. We doen het allemaal samen en dat voel je ook, de openheid, de transparantie, de sfeer en de enorme betrokkenheid van alle mensen. Niet alleen onze eigen mensen maar ook de ondernemers, leveranciers kortom  het gehele bouwteam.
Het bouwteam bestaat uit de aannemer, projectbegeleider namens opdrachtgever, interieurarchitecte en mensen van de W en E installaties.
Ik hoop deze villa binnen de tijd en tot volle tevredenheid van iedereen op te leveren.

Op de vraag of ik ook iets leuks had meegemaakt hier, het volgende:
Toen we de zwembadfabriek bezochten werd ons een avondeten aangeboden in “eine gute bürgeliche Küche”. Alles werd opgediend en ik dacht dat ik het eten met iemand moest delen. Toen iedereen begon te eten had ik pas in de gaten dat het voor mij alleen was.

Nu begrijp pas wat “eine gute bürgeliche Küche” betekent.

Groetjes Wilbert.