Even voorstellen: Ralph Derks.

Beste mensen,

Ik ben Ralph Derks, in dienst bij de firma Gebr. Janssen b.v. in Beugen en projectleider van de gehele w-installaties bij Villa Walrick in Alverna.
Met w-installaties wordt bedoeld, de cv met warmtepompen, ventilatie en koeling, loodgieterswerk (riolering, water- en gasleiding) zinkwerk en sanitair.

Doch ik zal me even voorstellen:

Ralph Derks, 47 jaar oud, getrouwd met Anouska en 2 kinderen.
1 Zoon Hidde van 14 jaar en 1 dochter Aniek van 11 jaar.
Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, films en computers en klussen in huis.

Na de basisschool heb ik LTS electro gedaan, daarna MTS electro,  HTS natuurkunde in Eindhoven en de HIT-W hogere installatietechniek in Den Bosch. Toendertijd was er nog dienstplicht en was ik soldaat 1e klas, private soldier met een mooi woord.

Hierna moest er gewerkt worden en ben ik begonnen op 24 jarige leeftijd bij de cv ketelfabriek AWB op de Research en Development (R&D) afdeling voor de periode van 1 jaar.
Vervolgens 6 jaar bij Gastec (gastechnisch instituut) , momenteel onderdeel van KIWA.
7,5 jaar bij adviesbureau Crone voor de W installaties.
7,5 jaar bij adviesbureau Volantis in Venlo en sinds 3 jaar ben ik projectleider bij de gebr. Janssen b.v. te Beugen.

Janssen Beugen is een middelgroot bedrijf met ca. 80 mensen in de W-afdeling en ca. 75 mensen bij de afdeling dakbedekkingen.

Het bijzondere aan deze bouw is de integratie van de gehele installaties met andere installaties zoals het zwembad in de wellness, lift, E-installaties en het hoge detail nivo. In verband met de duurzame toepassingen (warmtepompen, warmteterugwinning) is het een complex project en doet niet onder voor menig utiliteitswerk. Wij hebben dan ook alle hands on deck om te zorgen dat alle systemen op elkaar aansluiten en de neuzen dezelfde kant op staan.

Het is een hele uitdaging en ons team werkt er met veel plezier aan, temeer omdat we een goede samenwerking met iedereen hebben.

De groetjes van Ralph.