25 jaar ervaring timmert aan Villa Walrick!

Hallo iedereen.

Ik verkeer in de zalige omstandigheden dat ik als voorman timmerman bij aannemer  N-D mag werken aan de nieuwbouw van  villa Walrick in Alverna en werk bij deze aannemer al meer dan 25 jaar met veel plezier. Onlangs hebben we dit feest gevierd.

MartyNa de lagere school ben ik naar de LTS gegaan om timmeren te leren. Daarna naar de streekschool, je weet wel 1 dag school en 4 dagen werken.. Vanuit deze streekschool ben ik 4 dagen gaan werken bij Nieuwenhuizen-Daandels  op 16 jarige leeftijd en na de streekschool – 2 jaar later – hebben ze mij  in vaste dienst  aangenomen.

Wie ben ik:
Marty van de Wijst, wonend  in Nistelrode 45 jaar oud, samenwonend met Agnes. Ik heb met Agnes 3 leuke meiden van 16, 14 en 12 jaar. Mijn hobby’s zijn; racen met mijn Yahama motor, mountainbiken en op vakantie gaan met de vouwwagen. Mijn lieveling vakantielanden zijn Italië en Karinthië in Oostenrijk.

Zoals gezegd werk ik graag aan deze villa omdat deze mij uitdaagt vanwege zijn moeilijkheidsgraad en leuke details.
Ik heb veel in de renovatie en woningbouw gezeten, maar hier werken is geen straf.

Groetjes, Marty