Even voorstellen: Aarts Zwembadbouw

img_3021Geachte lezer,

Er werd mij gevraagd een interview te geven over mijzelf,  ons bedrijf en welke diensten wij leveren.

Ik ben Eloy Aarts, 50 jaar en eigenaar van het bedrijf “AARTS ZWEMBADBOUW” te Asten.
We hebben 6 vakmensen in dienst en bestaan al 23 jaar.

Onze bedrijfsfilosofie is:  “passie voor perfectie” en  “maken zoals je het zelf ook zou willen”.

Wij leveren complete wellness inrichtingen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering en zijn niet alleen deskundig op gebied van zwembaden maar ook op de complete waterbeleving. De trend is van waterverplaatsing naar waterbeleving.
Het omvat een totaalpakket van binnen- en buitenzwembaden, op maat gemaakte sauna’s en stoomcabines. Whirlpools/spa’s,  stand-alone of geïntegreerd met het zwembad in overloop of skimmer uitvoering.
Luchtbehandeling, optimale isolatie en energiezuinigheid zijn bij de aanleg van een zwembad van groot belang. Al deze aspecten beheersen wij. Hier hoort ook het aanbieden van een onderhoudscontract en beheer op afstand, gecombineerd met domotica.

zwembad-02
Wij zijn dan ook bijzonder trots dat we het complete wellness-gedeelte van Villa Walrick voor onze rekening hebben mogen nemen.
Het betreft naast de sauna en whirlpool  een gecombineerd zwembad waarbij men van binnen naar buiten kan zwemmen.  Temperatuurverschillen, uitzetting en warmteverliezen etc. dienen goed ingecalculeerd te worden. Ook de integratie met de overige installaties vergt de nodige kennis en wij zijn blij deze in huis te hebben.
Het KWS bad is van hoogwaardige kwaliteit met een zeer hoge isolatiewaarde, waardoor weinig warmte door de wanden en vloer verdwijnt. Daardoor is het tevens levensloop bestendig omdat er evt. in de toekomst een therapie bad van gemaakt kan worden.

zwembad-03Onze installaties zijn een voorbeeld van hoogwaardige techniek, op gebied van waterbehandeling, energiebeheer, beheer op afstand c.q. monitoring.
Milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten komen hier tot uiting.

Het spreekt voor zich dat een goede samenwerking met onder andere  de aannemer, electro- en w-installateur van groot belang is en ik constateer dat iedereen hier met veel plezier aan dit project werkt.

– Eloy Aarts